EMPRETEC, program international de dezvoltare antreprenoriala si relationare in business, sustinut de Guvernul Romaniei si Natiunile Unite, se desfasoara incepand cu anul 2006 si in Romania. Atelierul de lucru EMPRETEC se bazeaza pe o metodologie unica, dezvoltata in cadrul Harvard Business School si focusata pe abordarea antreprenoriatului din punct de vedere comportamental.

EMPRETEC are o lunga traditie in sustinerea si dezvoltarea antreprenoriatului in tarile emergente, peste 80.000 de antreprenori din 27 de tari participand la atelierele organizate in ultimii 20 de ani. Sustinut si administrat la nivel mondial de catre UNCTAD (United Nations Conference on Trading And Development).

» aflati mai multe despre istoria EMPRETEC

Metodologia dezvoltata pentru atelierele de lucru EMPRETEC se bazeaza pe discutarea si rezolvarea unor exercitii practice, precum studii de caz sau jocuri de rol, feedback din partea trainerilor si a colegilor in privinta rezultatelor obtinute si auto-evaluare permanenta.

» aflati mai multe despre structura atelierelor de lucru EMPRETEC

Atelierul de lucru este co-organizat si co-finantat de catre United Nations Conference on Trade and Development si Guvernul Romaniei prin Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMCTPL), fiind promovat si implementat de catre Oficiile Teritoriale ale MIMMCTPL si de echipa romana de traineri certificati de catre UNCTAD pentru programul EMPRETEC (organizati in Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania).

» afla mai multe despre organizatorii EMPRETEC

Urmatorul atelier de lucru EMPRETEC se va desfasura la Constanta, intre 7 si 15 Noiembrie.

» lista cursurilor EMPRETEC in 2008

Inscrierea la atelierul de lucru EMPRETEC costa 750 EUR (in 2008 Guvernul Romaniei finanteaza 50% din valoarea programului) si consta in cele 9 zile de atelier cu program intensiv, materialul pentru atelier, precum si masa de pranz pentru cele 9 zile.

» procedura de inscriere

This entry was posted on Tuesday, October 28th, 2008 at 10:20 am and is filed under EMPRETEC. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.