• EMPRETEC

  Posted on October 28th, 2008

  Written by admin

  Tags

  EMPRETEC: Dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale

  EMPRETEC, program international de dezvoltare antreprenoriala si relationare in business, sustinut de Guvernul Romaniei si Natiunile Unite, se desfasoara incepand cu anul 2006 si in Romania. Atelierul de lucru EMPRETEC se bazeaza pe o metodologie unica, dezvoltata in cadrul Harvard Business School si focusata pe abordarea antreprenoriatului din punct de vedere comportamental.
  EMPRETEC are o lunga [...]

 • EMPRETEC

  Posted on October 27th, 2008

  Written by admin

  Tags

  EMPRETEC se diferentiaza de programele ce predau intr-o maniera traditionala aptitudini de afaceri prin abordarea aspectelor comportamentale ce privesc antreprenoriatul.
  Bazele programului EMPRETEC au fost puse prin cercetarile profesorului David McClelland in cadrul Havard Business School, in anii ‘80. Dupa o cercetare ce a durat mai multi ani, acesta a invetariat tiparele comportamentale ale antreprenorilor de [...]

 • EMPRETEC

  Posted on September 29th, 2008

  Written by admin

  Tags

  Disclaimer

  Acest site, informatiile si promotia prezentata reprezinta un BCE al atelierului de lucru desfasurat in Bucuresti, in perioada 25 Octombrie 2008 - 02 Noiembrie 2008.
  Informatiile prezentate pe site au fost preluate din materialele de promovare ale cursului si au fost verificate de catre trainerii EMPRETEC. Inscrierea cursantilor, procesarea cererilor si inchierea contractelor este in totalitate [...]